Grupe Gradinita cu PP. Nr. 35

Grupa Floricelelor

O grădină de flori: o grupă plină de copii cu vise colorate, asemenea naturii. Grupa ,,Floricelelor” este compusă din 24 de bobocei de floare, care sub îndrumarea educatoarelor, își vor deschide petalele și vor străluci sub mângâierea razelor de soare.

Grupa Albinuţelor

Suntem în stup 23 de albinute!

Toată ziua zumzăim, timpul noi nu-l irosim!

Grupa Steluţelor

„Hai să vorbim despre stele, ca să facem parte din ele”! Suntem o constelaţie în miniatură în care înmulțim emoții și împărțim zâmbete. Cele 33 steluțe sunt apreciate, susținute, iubite, încurajate, înțelese, ascultate și respectate. În decursul celor trei ani am devenit prieteni buni, exploratori, creatori, artiști, oameni de știință, lideri, povestitori, matematicieni. Suntem o grupă în care copiii zâmbesc, cântă și se mișcă cu multă dezinvoltură, unde le sunt create condiții să experimenteze, să se descurce singuri și sunt pregătiţi să devină cea mai bună versiune a lor.

Împreună scriem povestea Steluțelor. Strălucim şi ne depăşim!

Grupe Gradinita Sf. Stelian

Grupa Buburuzelor

Suntem 23 de buburuze vesele și dornice de a ne juca și învața lucruri noi alături de colegi și de cele două doamne educatoare. Fiecare cu mic, cu mare

,,Pe la 9 sau chiar 5
Clasa-i plina de pitici
Oare ce mai poti sa zici?
Grupa mica-i cu lipici !”

Grupa Iepuraşilor

Suntem o grupă de 21 de iepurași frumoși și foarte sprinteni, care se află la o țopăială mai aproape de lumea vastă a cunoașterii. Toți cei 21 de iepurași cu vârste diverse sunt susținuți, ajutați și apreciați de doamna educatoare. De activităti interesante suntem zilnic întâmpinați, dar nimeni nu ne întrece în cursa noastră spre succes.

Grupe Gradinita cu PN Nr. 8

Grupa Albinuţelor

Suntem 20 albinuțe frumoase și drăguțe,
Mult ne place grădinița
Și venim de dimineață
Scriem, desenăm, cântăm,
Multe lucruri noi aflăm!
Suntem harnice, frumoase
Și foarte prietenoase!

Grupa Iepuraşilor

Suntem 20 iepurași drăgălaşi și voioși,  care alergăm în lumea minunată a cunoașterii,  îndrumați de doamna noastră,  ce ne oferă sprijin,  zâmbet și empatie. Dansul,  mișcarea, încurajările și  activitățile noastre zilnice ne ajută să ne construim stima de sine,  încrederea în forțele proprii și să reușim de fiecare dată,  să realizăm lucruri remarcabile!

Grupa Fluturaşilor

Suntem fluturaşii jucăuşi, o grupă omogenă formata din 20 copii. Am un Parteneriat cu părinții și în baza lui am făcut lucruri minunate pentru copii. Mediul educațional din clasă este pe gustul lor și vin cu plăcere la grădiniță. Pe ritmul muzicii îi provoc să  lucreze, să danseze, sa zboare spre înălțimi asemeni fluturilor!

Demos

Color Skin

Header Style

Layout

Wide
Boxed